Over mij

Mijn naam is Sanne en ik ben werkzaam als verpleegkundige. De opleiding verpleegkunde heb ik gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik in juli 2018 ben afgestudeerd. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in een Korsakov-centrum,  de thuiszorg en de algemene gezondheidszorg op de afdelingen verloskunde en cardiologie/neurologie. 

 

Al vanaf kleins af aan wist ik dat ik de zorg in wilde. Ik las boeken over het kinderziekenhuis en volgde alle ziekenhuisseries op televisie. Mijn grote voorkeur ging uit naar werken in de zorg met kinderen. Met het behalen van mijn diploma en het krijgen van een baan in het Sophia Kinderziekenhuis, is die droom werkelijkheid geworden. 

 

Naast mijn passie voor het werken als verpleegkundige, heb ik nog een passie: schrijven. Als klein meisje droomde ik ervan om eigen boeken te schrijven en verslond zelf honderden boeken. Het schrijven begon te kriebelen tijdens mijn minor op Curacao. Ik hield maandenlang een blog bij en deelde op die manier mijn ervaringen. Bij terugkomst in Nederland bleef het schrijven kriebelen en werd het idee van "de schrijvende verpleegkundige" geboren. 

 

Op deze website deel ik mijn ervaringen als verpleegkundige. Ik deel verhalen over mooie momenten, momenten met een lach en momenten met een traan. Ik laat de zorg zien zoals het is en neem jullie mee in het leven van een verpleegkundige. 

Ik hoop dat ik op deze manier jullie mag gaan laten zien, wat een prachtig beroep ik heb!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.